Thursday, November 1, 2007

Zυγός : Ανοίξαμε και δεν σας περιμένουμε!


O Bασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Mαχαιρίτσας, ο Σάκης Mπουλάς τραγουδάνε στο "Zυγό." O τίτλος του προγράμματος είναι "ανοίξαμε και σας περιμένουμε".

Mόνο που δε σας περιμένουν όλους.

Tην Παρασκευή που μας πέρασε, περνώντας απ' έξω, πήγα να κρατήσω εισιτήρια για το Σάββατο. Πόσοι είστε, ρώτησε ο … μαιτρ-πορτιέρης …

"Δύο", απάντησα.
"Δε κρατάω τραπέζι μόνο για δύο", απάντησε ο δυνάστης της πόρτας για να συνεχίσει την εξυπνάδα του: " Έτσι είναι ο καπιταλισμός".

Φυσικά, αυτό ονομάζεται " άρνηση παροχής υπηρεσιών".

Kρίμα για τους τραγουδιστές. Πρέπει να αλλάξουν τον τίτλο της παράστασης και να τον πουν: "Ανοίξαμε και δεν σας περιμένουμε".

9 comments:

Anonymous said...

Stn koivwvia tns "portas" kai tns "mostras" ti va perimevei kaveis; Gia va pngaives me kavevav mourato va deis pws avoige n porta.

Utopia said...

Τι να σχολιάσει κανείς;Επιεικώς απαράδεκτο...Αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν...

Iωαννα Κολλινιατη said...

Είναι γνωστός ο μπουζουκο-τραπεζο-ρατσισμός των ζευγαριών. Απαράδεκτο φυσικά. Λύση : κράτηση για 4, 6, 8 άτομα κλπ. Και μετά πηγαίνετε 2 στο εξάρι τραπέζι και ο μαγαζάτορας τρώει τα ρουχα του

KitsosMitsos said...

Διάβασα και σε άλλο ιστολόγιο παράπονα για το Ζυγό. Εκείνη τη φορά ήταν για τις χρεώσεις. Τι να πω. Κρίμα.

Anonymous said...

Συγχαίρω τον ιδρυτή αυτού του blog καθώς και όλους όσους συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια στο να αλλάξουμε κατι επιτέλους σε αυτόν τον τόπο που ζούμε. Εγώ προσωπικά έχω επιλέξει να μην βγαίνω σε "μεγάλα" μαγαζιά και προτιμώ να δίνω τα ωραία μου λεφτουδάκια σε μέρη όπου ο ιδιοκτήτης καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της επιχείρησης, είναι πρόθυμα να σε εξυπηρετήσουν και να σε βοηθήσουν να διασκεδάσεις (για το λόγο άλλωστε που τους πληρώνεις!!!). Θα με ρωτήσεις εύλογα, και επειδή εσυ μποϋκοτάρεις τέτοιου είδους μαγαζιά θα αλλάξει κάτι; Που ξέρεις, αν το υιοθετήσουμε όλοι, κάτι μπορεί να αλλάξει..

katia said...

Είχαμε την ατυχία να πάμε το Σάββατο στο Ζυγό. Είχαμε κλείσει τραπέζι πριν ένα μήνα για 8 άτομα. Είμαστε εκεί από τις 9 για να μην χάσουμε το τραπέζι τρομάρα μας.Μας έβαλαν στο ακριανό μπροστινό τραπέζι με τις πλάτες μας ακουμπισμένες πάνω στο μεγάλο ηχείο.Οι μισοί από μας δεν έβλεπαν τίποτα.Οταν άρχισε το πρόγραμμα τρελλαθήκαμε.Μας χτυπούσε το μπάσο στην καρδιά και το στομάχι. Σηκωθήκαμε να φύγουμε διαμαρτυρόμενοι στα γκαρσόνια που μας αντιμετώπισαν σα ζώα. Το θράσος τους ήταν ότι ήθελαν να πληρώσουμε για τα δύο τραγούδια που ακούσαμε και για ένα τραπέζι που δεν θα έπρεπε να υπήρχε.Αλήθεια οι αριστεροί και επαναστάτες και ποιοτικοί καλλιτέχνες δεν ξέρουν τίποτα για το φόνο? Οτι αυτό το μαγαζί δεν πληροί τις προυποθέσεις ασφαλείας,ότι αν συμβεί κάτι θα υπάρξουν θύματα? Τίποτα δεν ξέρουν?
Ποιά η διαφορά τους από τους λεγόμενους εμπορικούς καλλιτέχνες που όλοι τους κατηγορούμε? Ολα λοιπόν για τα φράγκα? Συγγνώμη για το σεντόνι αλλά είμαστε έξαλλοι όλοι και πικραμένοι τελικά που δεν είδαμε το πρόγραμμα.

Νατασα said...

kapote to tragoudi htan koultoura kai tropos epiviosis kai ntepontousan ki olas.Tragoudiara eisai ? mmmm.....
Twra paei h koultoura , emeine h mastoura mono(tote grafan kai tragoudares omws)kai epeisis oi tragoudiarides kontevoun na einai ena me tin politiki. Ki oxi opoia ki opoia, tis ellados.
Exw, alla dentha pw alla.Prwth fora kiolas.Kalos sas vrika kai kali protoxronia

Anonymous said...

Σ'αυτή την περίπτωση καλείς αστυνομία και ο πορτιέρης κάνει υποκλίσεις εξηγώντας πως έγινε λάθος

Anonymous said...

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης (αρ.απόφ. 23238/2006) έβγαλε σχετική απόφαση , με την οποία κάποιος πήρε 1.000 ευρά αποζημίωση , για πόρτα στην Πλατεία Αριστοτέλους . Αν το κυνηγήσεις τελικά το κερδίζεις . Εκεί ακριβώς στηρίζονται και όλα αυτά τα καθίκια που καταδυναστεύουν την ζωή μας : κανείς δεν θα το κυνηγήσει . Όπως είπε ο ανώνυμος πριν , καταγγείλτε σε αστυνομία , αγορανομία , νομαρχία , δήμο , πολεοδομία κλπ. Κάθε επίσκεψή τους και μερικά χιλιάρικα . Να σφίξουν κάποιοι πισινοί ...